Про організацію харчування учнів у закладі
ЗРАЗОК ПЕРСПЕКТИВНОГО МЕНЮ
Понеділок I тиждень
№ ТК | Найменування страви або виробу | Вихід блюд, г | |||||
6-11 | 11-14 | 14-18 | |||||
I сніданок | |||||||
1.17 | Салат з моркви з каррі та соусом “Вінегрет” (ГЦ) | 100 | 100 | 100 | |||
3.02 | Омлет Скрамбл (Я, МП, Л, Г, ЗП) | 50 | 50 | 50 | |||
145 Ш | Каша вівсяна (рідка на молоці) (Г, ЗП, МП, Л) | 120 | 150 | 150 | |||
11.05 | Какао з молоком (МП, Л) | 100 | 100 | 100 | |||
Хліб цільнозерновий (Г, ЗП) | 30 | 50 | 50 | ||||
12.01 | Банани свіжі | 100 | 100 | 100 | |||
II сніданок | |||||||
11.02 | Компот з фруктів або ягід (свіжих або заморожених) | 200 | 200 | 200 | |||
1.16 | Салат з запеченої груші та моркви | 200 | 200 | 200 | |||
Обід | |||||||
1.23 | Салат з капусти, зеленого горошку з насінням соняшнику | 100 | 100 | 100 | |||
1.23 | Салат з капусти, зеленого горошку | — | — | — | |||
2.10 | Суп з крупою рисовою і томатом | 250 | 250 | 250 | |||
5.08 | Бефстроганов з вареної яловичини (Л, МП) | 70 | 100 | 120 | |||
164 Ш | Макаронні вироби відварні (Г) | 120 | 150 | 150 | |||
11.03 | Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) | 170 | 170 | 170 | |||
Хліб житній (Г, ЗП) | 30 | 50 | 50 | ||||
12.01 | Яблука свіжі | 100 | 100 | 100 | |||
Підвечірок | |||||||
7.02 | Печиво вівсяне (Г, ЗП, МП, Л, Я) | 60 | 80 | 80 | |||
11.12 | Йогурт (Л, МП) | 125 | 125 | 125 | |||
Вечеря | |||||||
1.09 | Салат з квашених огірків, свіжої капусти, моркви з горіхами (ГХ) | 125 | 125 | 125 | |||
1.09 | Салат з квашених огірків, свіжої капусти, моркви | — | — | — | |||
4.09 | Курячі нагетси (Г, МП, Л, Я) | 88 | 125 | 150 | |||
10.05 | Соус «Кетчуп» | 25 | 25 | 25 | |||
8.22 | Горохове пюре з чорносливом (МП, Л) | 120 | 150 | 150 | |||
11.12 | Кефір (Л, МП) | 125 | 125 | 125 |
Середа I тиждень
№ ТК | Найменування страви або виробу | Вихід блюд, г | ||
6-11 | 11-14 | 14-18 | ||
I сніданок | ||||
1.25 | Салат з запеченої капусти з родзинками | 100 | 100 | 100 |
4.03 | Куліш з курячим м’ясом (МП, Л) | 180 | 256 | 308 |
8 Ш | Сир твердий (МП, Л) | 15 | 15 | 15 |
349 Ш | Чай (трав’яний або квітковий) | 200 | 200 | 200 |
12.01 | Банани свіжі | 100 | 100 | 100 |
II сніданок | ||||
7.06 | Яблуко каркаде | 100 | 100 | 100 |
1.43 | Асорті овочеве | 100 | 100 | 100 |
Обід | ||||
1.07 | Салат з яєць та зеленого горошку (Я) | 100 | 100 | 100 |
1.20 | Салат з капусти, моркви та зеленого горошку (ГЦ) | — | — | — |
60 Ш | Борщ з капустою та картоплею | 250 | 250 | 250 |
11.12 | Сметана (МП, Л) | 25 | 25 | 25 |
6.07 | Котлети рибні (Р, Я) | 60 | 90 | 120 |
8.01 | Гречана каша з чебрецем (МП, Л) | 120 | 150 | 150 |
11.03 | Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) | 170 | 170 | 170 |
Хліб житній (Г, ЗП) | 30 | 50 | 50 | |
12.01 | Апельсини або мандарини свіжі | 100 | 100 | 100 |
Підвечірок | ||||
7.17 | Оладки кукурудзяні з морквою (Г, Я) | 60 | 80 | 80 |
11.12 | Йогурт (Л, МП) | 125 | 125 | 125 |
Вечеря | ||||
8.14 | Овочі припущені з соусом бешамель (М, Г, Л) | 100 | 100 | 100 |
4.04 | Плов з курячим м’ясом | 180 | 250 | 300 |
11.05 | Какао з молоком (МП, Л) | 200 | 200 | 200 |
Хліб цільнозерновий (Г, ЗП) | 30 | 50 | 50 |